Forum problems - Escape Trailer Owners Community

Go Back   Escape Trailer Owners Community > Escape Community > Forum Help | Announcements | Suggestion Box
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-22-2017, 09:26 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Whidbey Island, Washington
Trailer: 2011 Escape 15A
Posts: 988
Forum problems

Is anyone else having problems with things loading slowly or not loading? Sometimes I just get the loading sign for ages and then have to kill the thread. Other times it is just slow.
__________________

Bobbie54 is online now   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 09:29 PM   #2
Senior Member
 
Jim Bennett's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Calgary, Alberta
Trailer: 2017 Escape 5.0 TA
Posts: 14,234
No problem at all, on my phone or PC.
__________________

__________________
2017 Escape 5.0 TA
2015 Ford F150 Lariat 3.5L EcoBoost
2009 Escape 19 (previous)
“Most folks are about as happy as they make up their minds to be.” — Abraham Lincoln
Jim Bennett is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 09:31 PM   #3
Site Team
 
Donna D.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Portland, Oregon
Trailer: 2014 Escape 5.0 TA
Posts: 8,549
No issues currently or anytime today. On a PC.
__________________
Donna D.
Ten Forward
2014 Escape 5.0TA
Donna D. is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 09:32 PM   #4
Senior Member
 
Steve Clark's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Fremont, California
Trailer: 2016 21. '15 Ford Explorer V-6
Posts: 1,482
No problem, Bobbie!
__________________
Steve and Debbie
2016 - 21'

“Get out the map and lay your finger anywhere down” -Indigo Girls
Steve Clark is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 09:34 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: North of Hertel, Wisconsin
Trailer: TBD
Posts: 2,159
Yes , when viewing this site on an Android phone
steve dunham is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 09:57 PM   #6
Senior Member
 
Jim Bennett's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Calgary, Alberta
Trailer: 2017 Escape 5.0 TA
Posts: 14,234
Quote:
Originally Posted by steve dunham View Post
Yes , when viewing this site on an Android phone
I am using my Android phone and pages are loading instantly.
__________________
2017 Escape 5.0 TA
2015 Ford F150 Lariat 3.5L EcoBoost
2009 Escape 19 (previous)
“Most folks are about as happy as they make up their minds to be.” — Abraham Lincoln
Jim Bennett is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:10 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Somewhere, Florida
Trailer: 1804 Schooner
Posts: 1,642
Quote:
Originally Posted by Bobbie54 View Post
Is anyone else having problems with things loading slowly or not loading? Sometimes I just get the loading sign for ages and then have to kill the thread. Other times it is just slow.
Given that you are having problems that other members are not having, I would suggest you perform a scan of your computer for malware. If the computer has been infected (some smart phones too), it can drastically affect your computers speed. You may not have picked up a virus, but I would want to rule that out as a cause.
__________________
“Quoth the Raven, ‘Nevermore’......” E. A. Poe
C&G in FL is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:12 PM   #8
Stu
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Discovery Bay, Washington
Trailer: 2017 Escape 19
Posts: 9
Same problem on an iPad.
Stu is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:22 PM   #9
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Notasulga, Alabama
Trailer: 2010 EggCamper (#083); 2017 Escape 21 (#053); 2016 F-150 5.0L FX4
Posts: 1,743
I got hung up trying to upload a couple photos earlier this evening from my PC laptop (stuck on 81% completed). I finally "X"ed out of the forum, logged back in, and it went fine the second time and has done fine since.
War Eagle is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:30 PM   #10
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Somewhere, Florida
Trailer: 1804 Schooner
Posts: 1,642
Quote:
Originally Posted by Stu View Post
Same problem on an iPad.
Probably not a virus problem then. How many users on line at the time? Could have been more than normal activity on the forum, slowing down the server?
__________________
“Quoth the Raven, ‘Nevermore’......” E. A. Poe
C&G in FL is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:30 PM   #11
Senior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Whidbey Island, Washington
Trailer: 2011 Escape 15A
Posts: 988
It's this site to some extent and FiberglassRv, everything else works just fine.
Bobbie54 is online now   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:34 PM   #12
Senior Member
 
Jim Bennett's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Calgary, Alberta
Trailer: 2017 Escape 5.0 TA
Posts: 14,234
Strange that it works so fast for me. Back on my PC again now, and everything is lickety split.

I have had troubles in the past with the browser slowing things down, because I usually have about 50 windows open all the time. Sometimes closing a few down and just reloading the browser clear up any slowness.
__________________
2017 Escape 5.0 TA
2015 Ford F150 Lariat 3.5L EcoBoost
2009 Escape 19 (previous)
“Most folks are about as happy as they make up their minds to be.” — Abraham Lincoln
Jim Bennett is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:37 PM   #13
Senior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Whidbey Island, Washington
Trailer: 2011 Escape 15A
Posts: 988
That sometimes helps. It's intermittent- sometimes no problems, sometimes it just won't load. I had no problem uploading a picture, or loading threads that are picture heavy, but just now hit quick reply and nothing happened.
Bobbie54 is online now   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:39 PM   #14
Senior Member
 
sumac.rhus's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: Troy, Idaho
Trailer: August 2017 17b
Posts: 172
Yes! So slow, I have been spending an inordinate amount of time wondering re the significance of manilla vs. blue vs. orange envelope icons on search view....( I get the open and closed bit.)
Even for my rural internet connection, going from any one page to another has been pitifully slow.
sumac.rhus is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 10:44 PM   #15
Senior Member
 
Jim Bennett's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Calgary, Alberta
Trailer: 2017 Escape 5.0 TA
Posts: 14,234
To be clear, there have been times when things have slowed down for me, and with the site not even loading a couple times, but they always are short lived.
__________________
2017 Escape 5.0 TA
2015 Ford F150 Lariat 3.5L EcoBoost
2009 Escape 19 (previous)
“Most folks are about as happy as they make up their minds to be.” — Abraham Lincoln
Jim Bennett is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2017, 11:01 PM   #16
Senior Member
 
escape artist's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: St. Thomas not BVI., Ontario
Trailer: 2014 Escape 5.0TA / 2016 Ram Eco Diesel 4X4
Posts: 6,235
Quote:
Originally Posted by Bobbie54 View Post
It's this site to some extent and FiberglassRv, everything else works just fine.
Hi: Bobbie54... You're not alone anymore. I've had the same slow down today on both forums. Alf
escape artist N.S. of Lake Erie
__________________
Quote Bugs Bunny..."Don't take life too seriously, none of us get out of it ALIVE"!!!
'16 Ram Eco D. 4X4 Laramie Longhorn CC & '14 Escape 5.0TA
St.Thomas (Not the Virgin Islands) Ontario
escape artist is online now   Reply With Quote
Old 03-23-2017, 02:36 AM   #17
Senior Member
 
Patandlinda's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Ventura County, California
Trailer: 2013 19 Escape
Posts: 5,825
Quote:
Originally Posted by Stu View Post
Same problem on an iPad.
Same here having problems on I-pad for quite a while . Pat
Patandlinda is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2017, 02:44 AM   #18
Senior Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Edmonton, Alberta
Trailer: 1979 Boler B1700
Posts: 11,974
Sometimes the forum response is very slow; occasionally pages load incompletely. For example, today the background graphic loaded... and nothing more. Today, as is often the case, closing the tab and retrying worked - no logout, no change to other browser windows, no restarting of any programs and certainly no "delete your cookies, log out of Windows, restart the browser, and try again"

I haven't found the last couple of days to be any different from the usually experience.
Brian B-P is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2017, 07:36 AM   #19
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Somewhere, Florida
Trailer: 1804 Schooner
Posts: 1,642
Quote:
Originally Posted by Brian B-P View Post
Sometimes the forum response is very slow; occasionally pages load incompletely. For example, today the background graphic loaded... and nothing more. Today, as is often the case, closing the tab and retrying worked - no logout, no change to other browser windows, no restarting of any programs and certainly no "delete your cookies, log out of Windows, restart the browser, and try again"

I haven't found the last couple of days to be any different from the usually experience.
Well said!
My experience has been the same. An occasional hiccup, which closing and reopening corrects. If a post fails to upload, I "copy" and "paste" before closing and after reopening.
__________________
“Quoth the Raven, ‘Nevermore’......” E. A. Poe
C&G in FL is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2017, 12:09 PM   #20
Senior Member
 
Greg A's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Phoenix, Arizona
Trailer: 2015 Escape 19 "Seventy Degrees"
Posts: 2,845
The site goes down quite a bit for me and ultimately you get the Cloudfare message. Sometimes it just gets slow right before it goes out with the Cloudfare message. I'd say it is most likely connected to the hosting platform.
__________________

Greg A is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Escape Trailer Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -5. The time now is 06:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.
×