Really slow response time Escape forum - Page 3 - Escape Trailer Owners Community

Go Back   Escape Trailer Owners Community > Escape Community > Forum Help | Announcements | Suggestion Box
Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2013, 05:27 PM   #21
Senior Member
fudge_brownie's Avatar
Join Date: Nov 2008
Location: Janesville, WI, Wisconsin
Trailer: Escape 19 (sold) Escape 21 2014
Posts: 975
Running Google on my iPad and response times are fine. As I said earlier a desktop PC with Windows 7 and IE 10 just creeps along. It reminds me of the dial up days, how quick we forget.

Paul and Janet Braun
2003 Toyota 4Runner V8 now 2012 Toyota Sequoia V8
Escape 19' 2010 now 2014 Escape 21'
fudge_brownie is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 05:40 PM   #22
Senior Member
santacruzer's Avatar
Join Date: May 2012
Location: Santa Cruz, California
Trailer: 2014 Escape 19
Posts: 658
Lot of variables...could be traffic into the forum server, or overall general network slowdown somewhere regionally. That would have more to do with it, I believe, than a particular browser.

2009 Tacoma Crew Cab, TRD 4WD
2007 Tundra Double Cab TRD 4WD
2014 Escape 19
2007 Norwegian Elkhound "Baxter"
santacruzer is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 05:47 PM   #23
Senior Member
FMLNM's Avatar
Join Date: Mar 2013
Location: Sandia Park, New Mexico
Trailer: 2008 Escape 5.0
Posts: 697
For me it is waaaaay slow using IE but is quite snappy using Firefox.
FMLNM is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 05:57 PM   #24
Site Team
cpaharley2008's Avatar
Join Date: Jun 2010
Location: York, Pennsylvania
Trailer: 2016 2ndGen Escape 19' PRAIRIE SCHOONER pulled by 2014 Ram Hemi/8sp
Posts: 10,234
Mac hit it on the head, no pun intended....
never in doubt, often wrong
cpaharley2008 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 06:45 PM   #25
Senior Member
float5's Avatar
Join Date: Nov 2010
Location: Midwest, Iowa
Trailer: 2015 Escape 21'; 2011 19' sold; 4Runner
Posts: 3,217
santacruzer, you must be right that it is a traffic issue because it has nothing to do with IBM or Apple or what browser since some are slow and some are fast for each.
Cathy. Floating Cloud
"Live in the sunshine, swim the sea, drink the wild air.... "
float5 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 07:32 PM   #26
Site Team
Donna D.'s Avatar
Join Date: Nov 2008
Location: Portland, Oregon
Trailer: 2014 Escape 5.0 TA
Posts: 5,411
Originally Posted by KirkB View Post
I am seeing the same thing - the page is locked, and CPU busy until I get a pop-up asking me if I want to terminate a long-running script. I am running IE8. I also see a page error. There must be a bug or loop in some javascript related to facebook.
I'm getting the exact same pop-up, but I'm running IE9. It's really aggrevating .

Yes, I can change browsers. But, it would behoove the administrators to figure this out if they wish this forum to grow members. Most folks are on PCs and using IE.

If I was looking for information specificially about an Escape trailer and as a new member, had problems like I'm seeing.. I'd say it wasn't worth the pain and go to some other forum and maybe check out some other brand of trailer...
Donna D. is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2013, 10:52 AM   #27
Senior Member
J Mac's Avatar
Join Date: Sep 2010
Location: Garibaldi Highlands, British Columbia
Trailer: 2008 Escape 17b
Posts: 1,723
Are the administrators aware of the problem?
J Mac is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2013, 11:19 AM   #28
Senior Member
Glennrose's Avatar
Join Date: Jul 2012
Location: Chase, Canada, British Columbia
Trailer: 2012 Escape 19
Posts: 215
I'm using a little netbook with Firefox and it's zippity doo dah! Rosemary is using Chrome, (ptewwie), and it is running normal as well.
Glenn & Rosemary
2012 19' Our Little Cottage - Ford 150XL
"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere." Albert Einstein
Glennrose is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2013, 11:20 AM   #29
Senior Member
escape artist's Avatar
Join Date: Oct 2008
Posts: 4,278
Hi: All...No problems here on Chrome... but IE is trying to get me to go back with IE 10...but I've always liked a lot of chrome!!! Alf
escape artist N.S of Lake Erie
Quote Bugs Bunny..."Don't take life too seriously, none of us get out of it ALIVE"!!!
'10 Frontier CC. S.E. 4X4 Lng. Bed V6 '14 Escape 5.0TA
St.Thomas Ont.( Not the Virgin Islands)
escape artist is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2013, 12:27 PM   #30
Junior Member
Join Date: Jul 2013
Location: Boyle, Alberta
Trailer: 2011 Hurricane
Posts: 1
I keep getting a Windows Explorer message: "Stop Running This Script? A Script on this page is causing your web browser to run slowly. If it continues to run, your computer might become unresponsive." The only way I can continue is to hit YES to stop running the script. This happens every time I change pages. Very annoying. I am running IE8 and Windows 7. My computer is not running slowly.

Mapmann is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

All times are GMT -5. The time now is 04:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.