Trip Report (Long) - Page 3 - Escape Trailer Owners Community

Go Back   Escape Trailer Owners Community > Camping | Places, Gear and Planning > Trips and Travel Planning
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-06-2015, 01:43 PM   #21
Senior Member
 
DonF's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Corinth, Mississippi
Trailer: 2014 19' Escape
Posts: 153
Thanks Dave. Hope someone can help troubleshoot this one.
Don
__________________

__________________
Don & Cheryl
http://www.corinthrose.com/Galleries/Escape-Travels
DonF is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2015, 11:52 PM   #22
Senior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Felton, California
Trailer: Escape 19', 2014
Posts: 770
Hi Don - Read your problems regarding the furnace with great interest. We haven't used our 19' all that much (yet) but, this past Christmas, while our kids were staying in the trailer, the furnace (which had been running for about 6 hours without problems) suddenly went out. The fan continued to run but they couldn't get the furnace to light for anything. We went up the next day and tried lighting the furnace and it fired right up; however, we need to take it out and give it a real test. Your issue sounds exactly like what they experienced .... and they're experienced RV campers so understand the ins and outs of the furnace. Will need to check it out but at least now we know what to look for ....
Jan
__________________

CADreamin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






» Virginia Campgrounds

Reviews provided by



All times are GMT -5. The time now is 12:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.