De winterizing problem - Page 4 - Escape Trailer Owners Community

Go Back   Escape Trailer Owners Community > Escape Tech > Problem Solving | Owners helping each other
Thread Tools Display Modes
Old 05-15-2014, 05:52 PM   #31
Join Date: Aug 2011
Posts: 59
Guessing is over, is one of the wires below the bench (Inside), Reace solved the puzzle,
The insulation actually traps the cables and help to keep them in place besides of protecting from corrosion.
And by the way the new instructions from Reace to winterize are the ones I followed putting antifreeze in the fresh water tank and then pump to fill the lines bypassing the water heater, You didn't receive them on Your e mail?
I followed those instructions point by point.

Thank You all for Your efforts. You are all most kind.


gclatz is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2014, 05:57 PM   #32
Site Team
cpaharley2008's Avatar
Join Date: Jun 2010
Location: York, Pennsylvania
Trailer: 2016 2ndGen Escape 19' PRAIRIE SCHOONER pulled by 2014 Ram Hemi/8sp
Posts: 10,305
Another reason to have the E-Z winterizing set up option, the pump pumps 1 gallon antifreeze thru all your lines, nothing ever goes into your tanks.

never in doubt, often wrong
cpaharley2008 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

All times are GMT -5. The time now is 10:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.