Jack antenna - Escape Trailer Owners Community

Go Back   Escape Trailer Owners Community > Escape Tech > Problem Solving | Owners helping each other
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-01-2018, 11:05 PM   #1
Senior Member
 
Chapitre's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Halifax, Nova Scotia
Trailer: 2014 5TA/ *012 17B (previous)
Posts: 442
Jack antenna

Have been set up in a campground for 3 months and have had good reception with the jack antenna- we had 3 lit lights. All of a sudden we only have 1 lit light and have lost a number of our channels. We have been on the same lot the past 5 years and have always had good reception.

Not sure what has happened, nothing that I can think of has changed. Any suggestions / thoughts on troubleshooting? Looked at the manual but that really didn’t help much.
Thanks
__________________

__________________
Min D
Chapi II
--------------------
'Have No Regrets'
Chapitre is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2018, 11:58 PM   #2
Site Team
 
rbryan4's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Canyon Lake, Texas
Trailer: 2015 19 "Past Tents", 2018 F150 2.7L Ecoboost
Posts: 9,439
It could just be atmospherics. Ours has varied greatly on the same site. One day great reception, the next poor. Sometimes rotating helps, sometimes not.

I usually take that as a cue that its time to stop watching TV.
__________________

__________________
"You can't buy happiness, but you can buy an RV. And that is pretty close."
rbryan4 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2018, 07:36 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Notasulga, Alabama
Trailer: 2010 EggCamper (#083); 2017 Escape 21 (#053); 2016 F-150 5.0L FX4
Posts: 1,733
Could be signal problem from the TV transmission tower. They can have component failures and signal tuning problems from time to time. Have you asked any of your camping neighbors if they have simultaneously encountered the same problem?
War Eagle is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2018, 07:40 AM   #4
Site Team
 
padlin's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Southwick, Massachusetts
Trailer: 5.0 TA #6, 2012 F150 EB
Posts: 5,673
Noticed our reception changes as we move about the cabin. Haven't messed with it to try and troubleshoot though.
__________________
Happy Motoring
Bob
padlin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Escape Trailer Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.



All times are GMT -5. The time now is 02:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.