LED fail - Escape Trailer Owners Community

Go Back   Escape Trailer Owners Community > Escape Tech > Problem Solving | Owners helping each other
Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2015, 03:30 PM   #1
Senior Member
Bruce Wray's Avatar
Join Date: Jan 2009
Location: Pollock Pines, California
Trailer: 2009 Escape 19
Posts: 444
LED fail

Several years ago I bought a fridge light kit from a lady on the Casita forum who makes them. Now some of the individual LEDs in the strip, like every other one, are out. Any ideas as to what's going on, and possible remedies, including replacing the strip segment?


Bruce Wray is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2015, 04:59 PM   #2
Senior Member
Jim Bennett's Avatar
Join Date: Oct 2008
Location: Calgary, Alberta
Trailer: 2017 Escape 5.0 TA
Posts: 8,906
Is it one of the adhesive strips, Bruce. If so it is readily available. Lee Valley sells it by the foot, I know.
2017 Escape 5.0 TA (someday soon, I hope )
2015 Ford F150 Lariat 3.5L EcoBoost
2009 Escape 19 (previous)
“Most folks are about as happy as they make up their minds to be.” — Abraham Lincoln
Jim Bennett is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

All times are GMT -5. The time now is 10:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.