Water Pump Issue - Page 3 - Escape Trailer Owners Community

Go Back   Escape Trailer Owners Community > Escape Tech > Problem Solving | Owners helping each other
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-30-2015, 07:29 PM   #21
Senior Member
 
gbaglo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: North Vancouver, British Columbia
Trailer: 2009 Escape 17B - "Toad". '08 Toyota RAV4 V6
Posts: 10,715
It's possible that you dislodged debris that was in the aerator at the faucet. Had my pump stop working a year ago. Took the aerator off, cleaned it and the pump worked.
The pump senses back-pressure and shuts off when you close the tap. If there is debris it blocks the flow and creates back pressure.
__________________

__________________
2009 Escape 17B "Toad"
2008 Toyota RAV4 V6 Sport
North Vancouver, British Columbia

What happens to the hole when the cheese is gone?
- Bertolt Brecht
gbaglo is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
dewinterization, fresh water, water pump

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






» Virginia Campgrounds

Reviews provided by



All times are GMT -5. The time now is 06:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.