Escape Trailer Owners Community

Escape Trailer Owners Community (http://www.escapeforum.org/forums/)
-   Forum Help | Announcements | Suggestion Box (http://www.escapeforum.org/forums/f31/)
-   -   test site this community (http://www.escapeforum.org/forums/f31/test-site-this-community-5204.html)

kvermeulen 03-01-2015 08:40 AM

test site this community
 
Sorry but really dont like this new site layout.
please give me back the old one.

Too old for change.

tks
ken

rbryan4 03-01-2015 09:31 AM

Quote:

Originally Posted by kvermeulen (Post 84289)
Sorry but really dont like this new site layout.
please give me back the old one.

Too old for change.

tks
ken

New layout? Mine looks unchanged Ken (except for the ads they put in a few months ago).

kvermeulen 03-01-2015 10:11 AM

Quote:

Originally Posted by rbryan4 (Post 84292)
New layout? Mine looks unchanged Ken (except for the ads they put in a few months ago).

hmmmm - ok let me explain. whenever I wud call up the escape forum on my android phone it wud look almost identical to how the look is when I call up the fiberglassrv forum.
My windows 7 computer still calls up the escape forum and looks also as identical to the fiberglassrv forum layout. Then suddenly yesterday my android phone has a different look on the escape forum ( very different) , but the fiberglassrv forum look on the same phone is still the same as it was previously. The new look for the escape forum (only on android phone) actually has an area near top left of home page that has the word (test) on it. Could it be that certain users are being guinea pigged by the forum program designers?
Maybe some one else has noticed this change or is it just that my phone is reading the escape forum differently now for some unknown reason.

Very Odd,
Ken

rbryan4 03-01-2015 10:27 AM

Ah, I see. I assume you are not using the app but a browser? If so, have you tried using the option of "request desktop site"? Since its Android, it should have a Chrome browser. If you click on the icon with the 3 dots on the right of the top bar, you should see that option. Might make a difference. If you're using the Tapatalk app, I can't speak to that since I don't use it.

kvermeulen 03-01-2015 10:41 AM

Quote:

Originally Posted by rbryan4 (Post 84298)
Ah, I see. I assume you are not using the app but a browser? If so, have you tried using the option of "request desktop site"? Since its Android, it should have a Chrome browser. If you click on the icon with the 3 dots on the right of the top bar, you should see that option. Might make a difference. If you're using the Tapatalk app, I can't speak to that since I don't use it.

Thanks Rbryan4 - problem solved, I found that the desktop was unchecked in settings so now it is back to normal.

thanks again I owe u a beer,
Ken

rbryan4 03-01-2015 11:55 AM

Quote:

Originally Posted by kvermeulen (Post 84299)
Thanks Rbryan4 - problem solved, I found that the desktop was unchecked in settings so now it is back to normal.

thanks again I owe u a beer,
Ken

Glad to hear.

Donna D. 03-01-2015 11:59 AM

Glad Robert was able to help you. :thumb: I couldn't figure out the problem because I knew nothing had changed on this end.

C&G in FL 03-01-2015 12:11 PM

Quote:

Originally Posted by Donna D. (Post 84311)
Glad Robert was able to help you. :thumb: I couldn't figure out the problem because I knew nothing had changed on this end.

I had the same problem on my iPhone yesterday, and had to scroll to the very bottom and click on Switch to Full Version. Not sure how it got switched to the mobile version because I didn't do it.

rbryan4 03-01-2015 12:28 PM

Quote:

Originally Posted by C&G in FL (Post 84312)
I had the same problem on my iPhone yesterday, and had to scroll to the very bottom and click on Switch to Full Version. Not sure how it got switched to the mobile version because I didn't do it.

Brings up an interesting point. You probably SHOULD clear the cache, history and cookies in your mobile browser periodically. They don't usually have much storage and the cached files do take up space on the phone. If you do clear it however, you'll need to sign in again, and probably reset the browser to use the desktop version.

Brian B-P 03-01-2015 12:28 PM

Donna, it looks like something did change, but you would only notice it if using an iOS or Android device (and possibly just specific browsers, as there are several browsers for Android and presumably a choice for iOS).

Web servers routinely check for the browser being used, and present a different site to match. This is how people with tablets get horrible "mobile" sites designed to fit on phone screens (because the server gives them the iOS or Android or generic mobile site) instead of the more functional full site; it is also the reason that some browsers allow the user to "pretend" to be using a different browser, which is given a different page.


All times are GMT -5. The time now is 07:12 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.